Recenze
Poslední kus
novinka
Elastický overál s kamínky a krajkou Velikosti oblečení: M/L
40 EUR
Přihlášení
Přihlašovací formulář
RegistraceZapomenuté heslo
Košík

Recenze Zákazníků

80%
Eva
Praha 13
14.06.2022 09:34:29
Recenze
Výborný e-schop
Klady
S e-schopem jsem velmi spokojená, nabízí zboží za velmi dobrou cenu.Rycgké vyřízení objednávky, i na dobírku a případné reklamace oblečení, které mi nesedí je vždy bez problémů.
Zápory
Uvítala bych uvádění rozměrů obvodu pasu, přes prsa a boky.
100%
Zákazník
14.06.2022 09:34:29
Recenze
Klady
Spokojenost
Zápory
100%
Zákazník
14.06.2022 09:34:29
Recenze
jedním slovem - SUPER
Klady
Zápory
10%
Zákazník
14.06.2022 09:34:29
Recenze
18/5 jsem zasílala platbu a zboží stále nemám doručené. Paní neodpovídá ani na meily, které jsem jí zaslala. Dle ostatních recenzí je to u paní asi denním pořádku,což mě moc mrzí, protože bych v jiném případě dále ráda tady nakupovala.
Klady
Zápory
100%
Zákazník
14.06.2022 09:34:29
Recenze
Bezvadný obchod
Klady
Zápory
100%
Zákazník
14.06.2022 09:34:29
Recenze
Mám velmi dobré zkušenosti s obchodem.
Klady
Zápory
30%
Zákazník
14.06.2022 09:34:29
Recenze
Dříve bylo vše v pořádku, ale poslední dva měsíce nikdy nepřijde vše co jsem si objednala i když to bylo skladem a dlouhá čekací doba než zboží dorazí Snažit se dovolat na uvedené číslo je zbytečné. Nikdo to nezvedá.
Klady
Zápory
90%
Zákazník
14.06.2022 09:34:29
Recenze
Zboží přišlo v pořádku, bylo kvalitní. U manžela sklidilo úspěch. Jeden kousek mi bohužel neseděl, tak jsem jej poslala zpět a vrácení peněz prošlo také na jedničku. Určitě se do obchodu vrátím ;)
Klady
Zápory
10%
Zákazník
14.06.2022 09:34:29
Recenze
Už je to téměř měsíc, co s obchodem řeším...stále mi posílají číslo zásilky. peníze poslány převodem za 2 objednávky přes 3000,- korun, na Zásilkovně visí, že zboží k přepravě nebylo dodáno obchodem k přepravě... do dnešního dne nemám nic :-((
Klady
Zápory